Sanayi Tipi Düz Vakum Poşeti

Sanayi Tipi Vakum Poşeti Üretim Süreci

Geniş ürün yelpazesi astar, özel şekiller, üstten veya alttan doldurma ve boşaltma stilleri ve tehlikeli maddelerin taşınması için BM ve TSE sertifikalı versiyonlar gibi çok sayıda özellik ve seçenek ile özel A, B ve C vakum poşetleri üretiyoruz. Uygun maliyetli kargo stabilizasyonu ve ürünlerin sağlıklı şekilde saklanabilmesi için destek torbaları, tahılların depolanması ve korunması için yüksek bariyer özelliklerine sahip vakum poşeti ve et, süt, kuruyemiş, tahıl ve tarım ürünlerinin paketlenmesi için her renk, boyut, kalınlık ve stilde örgü vakum poşeti üretiyoruz.

Yüksek kalitede hammaddelerden üretilen geri dönüştürülebilir gıda ambalaj poşetlerimiz olağanüstü sağlamlık ve dayanıklılık özelliklerine sahiptir, yüksek bariyer özellikleri sağlar ve bunları 10 renge kadar yüksek etkili grafiklerle basabilme imkanı. Çok çeşitli stil ve kapatma seçenekleriyle özel boyutlarda sunuyoruz.

Teknik ambalaj uzmanlarımız inanılmaz derecede bilgilidir ve müşterilere en iyi malzemeleri ve tasarım seçeneklerini seçme konusunda rehberlik eder. Kalite odaklı, tüm imalatlar en yüksek kalite standartlarında yapılmakta olup fiyatlarımız oldukça uygundur. Kapsamlı özel vakum poşeti ürün yelpazemiz hakkında daha fazla bilgi almak veya fiyat teklifi istemek için doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Vakum Poşeti Kullanım Alanları

Vakum poşeti, özellikle gıda ambalaj poşetleri alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Naylon vakum torbasında kullanılan PA / PE’nin beş katmanlı ortak ekstrüzyon naylon filmi, çok katmanlı ortak ekstrüzyon ekipmanı aracılığıyla çeşitli tek malzemelerden (PA, PE) yapılmış mükemmel performansa sahip bir tür yüksek bariyerli filmdir. Vakum poşeti özellikleri ve kullanım alanları;

Farklı bariyer özellikleri kullanan plastik ambalaj malzemeleri çok değişkendir, ko-ekstrüzyon filmi oksijen, su, karbondioksit, koku gibi engelleme etkisine ulaşır.

Vakum poşetlerinin çok yönlülüğü; yağa dayanıklı, neme dayanıklı, 90 santigrat derece yüksek sıcaklıkta pişirmeye dayanıklı, düşük sıcaklıkta donmaya dayanıklı, kaliteli, taze, kokulu, vakumlu ambalajlarda,
aseptik ambalajlarda, plastik ambalajlarda kullanılabilir .
Vakum paketleme maliyetleri nispeten düşüktür: aynı bariyer etkisini elde etmek için göreceli cam ambalaj, alüminyum folyo torbalar ve diğer plastik ambalaj torbaları, ko-ekstrüzyon filmi maliyette büyük avantaja sahiptir. Basit süreci nedeniyle,
ince ürünler kuru tip kompozit film ve diğer kompozit film ile karşılaştırıldığında film üretim maliyeti %15-25 oranında azaltılabilir.
Vakum poşeti çok çeşitli ambalajlama uygulamalarına sahiptir:



Vakum poşetleri tekstil, gıda, elektronik, hırdavat, kimya, fotoelektrik ve vakumlu paketleme gerektiren diğer endüstriler için uygundur. Ülkemizde mandıra, çiftçilik, süt ve süt ürünleri üretimi ve paketlenmesinde vakum poşetleri kullanılmaktadır. Aynı zamanda taze ve dondurulmuş et ve et mamülleri içinde vakum poşeti kullanılır, gıdalar dış etkenlerden etkilenmez koku, hava alışverişi kesilir. Kuruyemiş paketlemek içinde vakum poşetleri kullanılabilmektedir.

Vakum Poşeti Kullanmanın Faydaları

Vakum poşeti bariyer özellikleri sayesinde oksijen, su, karbondioksit ve kokuya karşı yüksek bariyer etkileri sağlar. Gıdaların veya ambalajlanan diğer ürünlerin uzun ömürlü olmasında ve korunmasında %99 oranında etkiye sahiptir. Yağa dayanıklı, neme dayanıklı, yüksek derecede pişirme, düşük sıcaklıkta donma, uzun raf ömrü, tazelik ve kokuda yüksek sıcaklığa dayanıklı özellikleri, vakumlu paketleme, aseptik paketleme, şişirilebilir paketleme için kullanılabilir. Çözücü ve kimyasal atığa sebep olmaz doğaya ve yeşile uyumludur çevreyi korur, geri dönüştürülebilir malzemeden üretilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Online Workout Maker

Vücut Geliştirme ve Antrenman Programı